Earworm 2

Op de fiets op weg om boodschappen te doen…. Dat trompetje dat ken ik ook van een andere song, bedenk ik. Op de terugweg weet ik het weer. “All you need” van the Beatles. Daar klinkt tussendoor en aan het eind ook schallend een trompet. Ik zoek het op you tube op (wat moet je zonder) en hoor het lied uit mijn jeugd. Ook een achtergrond met strijkers diverse trompetten en trombones. de trombones relativeren de tekst, all you need is love. Citaten van bekende nummers. Leuk.

Kan er zo een les aan besteden: Welke nummers hoor je spelen in deze song? Welke stijlen? Kunnen we zelf zingen/muziek maken met bekende liedjes erin verstopt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s