Beleven

Passief muziek beluisteren kan heel spannend zijn. Zeker voor kleuters. Een goed boek en goede muziek. Dat maakt het zo mooi. (zie muziekverhalen)

BIJ ONS IN DE STRAAT. Een mooi prentenboek geschreven door Koos Meinderts en geillustreerd door Annette Fienieg. Uitg. Lemniscaat.

image

Fragmenten muziek van: Start:J.S Bach Brandenburgse conc. 5 / Consort of London/Brilliant Classics 1990 1.Lully/ Le bourgeois gentilhomme/musica antiqua Koln/Reinhard Goebel.2. Mancini/Peter Gunn theme/bluesbrothers/East West/1995 goed/Imports/2014 3.Dvorak/Humoreske 7/ M Vengorov/Klara4kids/toeters en bellen 4.Willie Alberti en Johnnie Jordaan Zeemanslied/cd hollands Glorie/CNR tone entertainment B.V. 2001 5. Salomon Klezmorim /First Klez/Sycoop produktis 1991 6.Wildwood flower Country classics Instr. /Music Themes 2011 7.Anderson the waltzing cat/ Naxos 8.Nexus/ Annexus il lento/Red Norvo/Musica Viva 2000 9. Water geluiden 10. Samba Salad Ik doe het zo 11.J.S Bach Brandenburgse conc. 5 / Consort of London/Brilliant Classics 1990

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s