Geld

mystica_Coins_(Money)

Wat stond er ook weer in de aanbevelingen van de minister? Een regeling om de kennis en deskundigheid van leerkrachten te vergroten…. Dat geld is dus niet voor de muzieklessen, wat ik eerst dacht, maar voor de opleiders.

Ik ging dus nog even op zoek naar info over muziekprojecten, nieuwe online lessen, subsidies enz. Zit er wat leuks bij? Bij www.cultuurplein.nl (staat ook bij veel links) vond ik alles op het gebied van projecten die met geld van het cultuurfonds zijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld: de Componeertool is voor kinderen ontwikkeld. Canonliedjes kun je gebruiken in de geschiedenisles. Online muzieklessen de Muziekbus. Het zijn grote projecten. Goed te gebruiken op school.

Voor wie zich wil verdiepen in de wereld van subsidies kijk op deze overzichtelijke site. Kijk op www.cultuurparticipatie.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s