Blog schrijven

Sephr_Notepad_with_Text_and_Pencil_1

Toen ik een jaar geleden deze website begon was mijn doel om muzieklessen, ervaringen  en ideeën op te schrijven. Handig als een soort archief en voor iedereen die geïnteresseerd is toegankelijk. Het archief groeit nog steeds.

Met het blog erbij, waar deze site eigenlijk omheen gebouwd is wist ik niet zo goed raad. Daar ging het mij niet om. Maar…wel belangrijk… via het blog kan ik communiceren met de lezers. En dat is juist wel de bedoeling. Ook mijn eigen indrukken van nieuwtjes, voorstellingen enz. kan ik hier kwijt. En dat bevalt bij nader inzien best goed.

Wat ik nu wel even kwijt wil is dat ik het komende jaar meer aandacht wil gaan besteden op school aan hedendaagse (moderne gecomponeerde) muziek. Ik heb er zelfs een nieuwe site voor gemaakt. http://www.klankenkleur.wordpress.com

De muziek is echt de moeite waard en jonge kinderen staan nog open voor alles. Ik ben nieuwsgierig hoe de lessen die ik heb voorbereid de komende weken gaan. Ik doe er verslag van op dit blog!

4 gedachten over “Blog schrijven

  1. Ha Patricia, ik heb geboeid zitten luisteren naar ‘Ruimtereis’. Denk dat het voor kleuters erg geschikt is, ga het een keer uitproberen in de klas. Eerst kijken of ik het boek te pakken kan krijgen. Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s