Subsidie voor muziekonderwijs op de basisschool

keys-2015051158-300px

Van Meesters in Muziek kreeg ik het bericht dat scholen subsidie kunnen krijgen voor structurele muzieklessen. (Zie onderstaande link). Het ministerie noemt het een Impuls Muziekonderwijs en hoopt dat scholen willen investeren in structureel muziekonderwijs. Ik op mijn beurt hoop dat deze subsidie dan ook structureel wordt!

De subsidie is voor 3 jaar en bedraagt 10.000 tot 20.000 euro afhankelijk van het aantal leerlingen. (99-200). De subsidie bedraagt de helft van het totale bedrag dat de school investeert in muziekonderwijs.

De subsidie is eenvoudig aan te vragen. Ik zou zeggen, maak er gebruik van!!

http://www.cultuurparticipatie.nl/subsidies/impuls-muziekonderwijs.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s