Tijd tekort

TheresaKnott_christmas_tree

De periode tussen Sinterklaas en het Kerstfeest is op school zo kort. Een hectische tijd om dan toch nog gezellig met elkaar een feestje te vieren. Er is weinig tijd om al die mooie liedjes te zingen. Maar hierbij toch nog een paar ervan.

Voor op school heb ik voor de kleuters een Kerstliedje gemaakt. Kleine sterretjes. Voor de middenbouw heb ik de teksten van 2 populaire liedjes uitgeschreven en een filmpje geplaatst. Rudolf het kleine rendier en Frosty de sneeuwpop. Voor de bovenbouw prachtige luistermuziek uit de 17e eeuw. Fijn en vrolijk Kerstfeest op school gewenst!

Tip:  Vergroot de tekst van liedjes door middel van de CMD of CTRL toets en de + toets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s