Beperkt

1382891852-300px

Ik was het al een tijdje van plan maar nu heb ik het onderdeel Blues en popmuziek verder uitgezocht tot de Hip Hop periode. Terwijl ik daarmee bezig was zag ik hoe beperkt ik was in mijn kennis en dan komt er nog de enorme hoeveelheid materiaal bij…wat moet je kiezen en wat is een goed voorbeeld van een muziekstijl. En er is ook zoveel moois dat je zou willen laten horen.

Maar in de BB zijn de kinderen hun eigen smaak aan het ontwikkelen, dus grote kans dat zij al heel wat weten van hun favoriete muziekstijl en daarover willen vertellen aan de groep en wij zo van elkaar leren !

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s