Creativiteit

Display_15_Digital_Good_Bye

Juli de maand van het afscheid op alle basisscholen. Kinderen gaan naar nieuwe groepen of naar de middelbare school. Leerkrachten gaan met pensioen of verwisselen van school.

Bij afscheid nemen komt creativiteit om de hoek kijken. dat pakken we niet zakelijk aan. Een persoonlijk kadoo, een passend lied, een mooie brief of tekening en een leuke musical/toneelspel/decors maken/zang en dans.

O … die creativiteit… die gaat pas stromen als je gemotiveerd bent, een beetje tijd  hebt en je je verdiept hebt in het onderwerp of de persoon natuurlijk. Maar samenwerken helpt. Een klein groepje, hardop nadenken, vertrouw en dan komt het goed met de ideeën. Hoe dan ook komt het goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s